Vlaams Belang start met Burgermeldpunt

Het werk van Vlaams Belang is in Buggenhout niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer inwoners vinden de jongste tijd dan ook de weg naar Vlaams Belang. Daarom start Vlaams Belang Buggenhout met een ‘Burgermeldpunt’.

Inwoners van Buggenhout met goede suggesties, die bepaalde bezorgdheden hebben of te maken krijgen met vormen van overlast of criminaliteit, kunnen daarmee voortaan terecht op het Burgermeldpunt van Vlaams Belang. “Het is echter niet de bedoeling om in de plaats van de bevoegde instanties te treden,” zegt gemeenteraadslid Steven Creyelman (Vlaams Belang), “maar om te helpen bij het vinden van de zogenaamde juiste weg. Het Burgermeldpunt zal de mensen dus op vrijblijvende manier ondersteuning bieden.

Terechte dossiers kunnen leiden tot tussenkomsten en voorstellen op de gemeenteraad en worden -mits goedkeuring van de persoon die melding maakte- openbaar gemaakt.

Het burgermeldpunt is bereikbaar via de webstek www.vlaamsbelangbuggenhout.org/burgermeldpunt of via de nagelnieuwe Facebook-pagina van Vlaams Belang Buggenhout www.facebook.com/vbbuggenhout.

Albert Van Nuffel
Voorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...