Vlaams Belang maakt top drie en lijstduwer bekend

Vlaams Belang hoopt op loon naar werken

Vlaams Belang Buggenhout maakt vandaag zijn top drie en de lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2012 in Buggenhout bekend.

Lijsttrekker is Steven Creyelman, wetenschappelijk medewerker bij het Vlaams parlement en ICT-coördinator van Vlaams Belang Nationaal. Deze 39-jarige licentiaat Handelsingenieur zetelt sinds 2007 in de Buggenhoutse gemeenteraad. Steven Creyelman is woordvoerder van het Vlaams Belang in Buggenhout en Lebbeke. In de regio Dendermonde – Sint-Niklaas is hij perswoordvoerder en neemt hij de nieuwe media voor zijn rekening.

Tweede kandidaat op de lijst is Tamara Lauvrijs, fractievoorzitter van het Vlaams Belang in de Buggenhoutse gemeenteraad. Deze 40-jarige boekhoudster is sinds de verkiezingen van 2000 raadslid voor het Vlaams Belang in de Buggenhoutse gemeenteraad. Tamara Lauvrijs is tevens penningmeester van Vlaams Belang Buggenhout en zetelt voor Buggenhout in de raad van Vlaams Belang regio Dendermonde – Sint-Niklaas.

Als derde kandidaat schuift het Vlaams Belang in Buggenhout gemeenteraadslid Albert Van Nuffel naar voor. Deze 50-jarige licentiaat Handels- en Financiële Wetenschappen is ambtenaar bij de Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Sinds eind vorig jaar zetelt Albert Van Nuffel ook in de Buggenhoutse OCMW-raad. Albert is tevens ondervoorzitter van Vlaams Belang Buggenhout.

Lijstduwer is de 40-jarige projectleider Joris Verhaegen. Deze Industrieel Ingenieur in de Bouwkunde is bestuurslid van Vlaams Belang Buggenhout en wordt door vriend en vijand geprezen omwille van zijn expertise inzake openbare werken.

Het Vlaams Belang is ervan overtuigd dat met onder meer deze kandidaten een goed verkiezingsresultaat kan worden behaald en dat het een valabel alternatief vormt voor de nog steeds bekvechtende CD&V en NCD enerzijds, en de op schepenzetels en postjes beluste N-VA anderzijds. Het Vlaams Belang hoopt dan ook dat de kiezer de inzet van het Vlaams Belang zowel binnen als buiten de gemeenteraad op prijs weet te stellen en dat het loon naar werken krijgt.

André Lauvrijs
Voorzitter

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...