Vlaams Belang maakt top 5 en lijstduwer bekend

Nadat Vlaams Belang Buggenhout eerder al bekend maakte dat gemeenteraadslid Steven Creyelman als lijsttrekker zou fungeren voor de komende gemeenteraadsverkiezingen maakt de partij nu haar top vijf en de lijstduwer bekend.

Nummer twee op de lijst is 47-jarige Tamara Lauvrijs. Zij was in 2000 de eerste verkozene voor Vlaams Belang in Buggenhout en zetelde tot 2012 in de gemeenteraad. Tamara is boekhoudster van opleiding en bestuurslid van de afdeling. Derde kandidaat op de lijst is Joris Verhaegen uit Opstal. Joris (46) is industrieel ingenieur bouwkunde van opleiding, werkt als projectleider in een lokale grote bouwfirma en is als dusdanig bijzonder geïnteresseerd in openbare werken. Joris is tevens penningmeester van Vlaams Belang Buggenhout.

Naast deze twee bekende namen in de Buggenhoutse kringen van Vlaams Belang, plaatst de partij ook twee totaal nieuwe namen in haar top vijf. Vierde kandidaat op de lijst van Vlaams Belang Buggenhout is de 37-jarige Cindy De Vliegher. Cindy is onder meer gekend als de voormalige uitbaatster van de cafetaria van gemeenschaps- en sportcentrum De Pit en richt haar interesses onder andere op de sociaal zwakkeren in onze samenleving en kansen voor mensen met een beperking.

Björn Hofmans (39) uit Opdorp vervolledigt de top vijf van Vlaams Belang. Björn is vooral gekend als bestuurslid en voormalig trainer van de U9 bij voetbalclub Rangers Opdorp en is bovendien enthousiast medewerker van de Keisdruppers. Björn wil zich niet alleen bezighouden met het sportieve beleid in onze gemeente, maar is ook sterk begaan met verkeersveiligheid.

Lijstduwer is Albert Van Nuffel, voorzitter van Vlaams Belang Buggenhout. De 56-jarige Van Nuffel is licentiaat Economie van opleiding, was gemeenteraadslid van 2006 tot 2012 en focust zich vooral op financiën, milieu en landbouw.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...