Vlaams Belang maakt lijsttrekker bekend

Na overleg met leden en sympathisanten bood het bestuur van Vlaams Belang Buggenhout afgelopen week gemeenteraadslid Steven Creyelman het lijsttrekkerschap voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aan. Creyelman wordt daarmee voor de tweede keer op rij in Buggenhout als kopman uitgespeeld.

Vanzelfsprekend ben ik heel dankbaar voor het vertrouwen en beschouw ik dit als een teken van appreciatie voor mijn inzet”, reageert Creyelman, “maar men mag niet vergeten dat er een ploeg van hardwerkende mensen achter mij staat zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn.

De 45-jarige Steven Creyelman werd in 2006 vanop de tweede plaats voor de eerste keer verkozen in de Buggenhoutse gemeenteraad en maakt sinds 2012 ook deel uit van de politieraad. Creyelman is licentiaat Handelsingenieur van opleiding, gehuwd en fiere vader van een 7-jarig zoontje.

Op de vraag of ook hij kandidaat-burgemeester is, antwoordt de lijsttrekker van Vlaams Belang diplomatisch. “Elke lijsttrekker is kandidaat-burgemeester of zou toch minstens die ambitie moeten hebben, maar Vlaams Belang is niet blind voor de realiteit.” Aldus Steven Creyelman. “Wij hebben de uitdrukkelijke ambitie om na de verkiezingen mee te besturen en als de kiezer ons daar een mandaat voor geeft, zullen wij niet nalaten om die verantwoordelijkheid op te nemen.

Albert Van Nuffel
Voorzitter

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...