Vlaams Belang Buggenhout maakt top vier en lijstduwer bekend

Vlaams Belang gaat resoluut voor tweede zetel in gemeenteraad

Het Vlaams Belang maakt vandaag de top vier en de lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 8 oktober 2006 in Buggenhout bekend.

Net als bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen trekt Tamara Lauvrijs de kandidatenlijst van het Buggenhoutse Vlaams Belang. Deze 35-jarige boekhoudster is sinds de verkiezingen van 2000 raadslid voor het Vlaams Belang in de Buggenhoutse gemeenteraad. Tamara Lauvrijs is tevens ondervoorzitter en penningmeester van de afdeling en zetelt voor de afdeling in de regioraad van Dendermonde-Sint-Niklaas. Op de lijst voor de provincieraadsverkiezingen is zij lijstduwer.

Tweede kandidaat op de Vlaams Belang-lijst is de 34-jarige Steven Creyelman, huidig perswoordvoerder van de afdelingen Buggenhout en Lebbeke-Wieze-Denderbelle. Creyelman is beheerder van de nationale webstek van het Vlaams Belang en zelfstandige in bijberoep.

Als derde kandidaat schuift het Vlaams Belang in Buggenhout ex-N-VA’er Albert Van Nuffel naar voor. De 44-jarige Van Nuffel is ambtenaar bij het ministerie van Arbeid en wil met zijn kandidatuur voor het Vlaams Belang duidelijk stellen dat de enige plaats voor een Vlaams-nationalist bij het Vlaams Belang is.

Lijstduwer is de 55-jarige Denise Robijns uit Opstal. In Buggenhout is zij onder meer bekend van haar job als gezins- en bejaardenhelpster, maar binnen het Vlaams Belang wordt zij sinds jaar en dag geapprecieerd omwille van haar waardevolle inzet achter de schermen.

Vierde kandidaat op de kandidatenlijst is Katrien Buys. Deze 36-jarige jonge vrouw werkt mee in de vennootschap van haar echtgenoot en was in 2004 al kandidaat voor het Vlaams Belang bij de verkiezingen voor het Vlaams parlement. Katrien Buys haalde toen 4.306 stemmen, waarvan 622 in het kanton Dendermonde. Het spreekt dus voor zich dat Katrien ook in de komende Vlaams Belang-campagne een vooraanstaande rol zal spelen.

Het Vlaams Belang is ervan overtuigd dat met onder meer deze kandidaten een goed verkiezingsresultaat kan worden behaald en dat het een valabel alternatief is voor de bekvechtende CD&V en NCD. Het Vlaams Belang mikt in Buggenhout dan ook resoluut op een tweede zitje in de gemeenteraad.

Steven Creyelman
Perswoordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...