Vlaams Belang Buggenhout lanceert vernieuwde webstek

De Buggenhoutse afdeling van het Vlaams Belang lanceerde vandaag een volledig vernieuwde webstek. Afgezien van de herwerkte broncode, het volledig vernieuwde ontwerp en de traditionele rubrieken die u vroeger al terugvond op www.vlaamsbelangbuggenhout.org, zijn er vanzelfsprekend ook enkele nieuwigheden.

Zo is er ondermeer een verhoogde interactie met de nationale webstek van het Vlaams Belang. Via een zogenaamde volledig geautomatiseerde rss-feed worden de jongste berichten van www.vlaamsbelang.org getoond op de webstek van de afdeling Buggenhout. Er is bovendien de mogelijkheid om het YouTube-kanaal van Vlaams Belang Nationaal (‘Vlaams Belang in Beeld’) te volgen. Op die manier wil onze afdeling niet alleen aandacht schenken aan de lokale problematieken, maar ook het nationale nieuws voldoende belichten.

Een andere vernieuwing is zonder twijfel de mogelijkheid om berichten van www.vlaamsbelangbuggenhout.org rechtstreeks te posten op sociale netwerksites zoals FaceBook, Twitter, Myspace en nog honderden andere, gelijkaardige diensten. Het ligt in de bedoeling van het bestuur om het nieuws op deze manier nog vlotter tot bij de inwoners van onze gemeente te brengen.

“Het is niet langer voldoende dat je als politieke partij nieuws hebt, je moet het ook op alle mogelijke manieren tot bij de mensen brengen”, aldus afdelingsvoorzitter Peter De Vos. “We blijven natuurlijk onze klassieke markt- en andere acties houden, maar het belang van multimedia en sociale netwerksites kan in deze niet ontkend worden.”

Steven Creyelman
Perswoordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...