Verkiezingen 13 juni 2010: maar liefst vier kandidaten uit de streek op lijsten Vlaams Belang

Het Vlaams Belang trekt met vier kandidaten uit de streek naar de parlementsverkiezingen van 13 juni. Drie van de vier kandidaten zijn terug te vinden op de Kamerlijst, een op de Senaatslijst.

Nationaal voorzitter van de Vlaams Belang Jongeren Barbara Pas uit Dendermonde is als uittredend volksvertegenwoordiger terug te vinden op de tweede plaats op de Oost-Vlaamse Kamerlijst. Barbara (29 jaar) is een licentiate handelsingenieur en gemeenteraadslid sinds 2007.

Buggenhoutenaar Steven Creyelman is terug te vinden op de twaalfde plaats op de Kamerlijst. Steven (37 jaar) is eveneens een licentiaat handelsingenieur en zetelt sinds 2007 voor het Vlaams Belang in de gemeenteraad van Buggenhout.

De derde kandidate uit de streek op de Kamerlijst is Lebbeeks gemeenteraadslid Ilse Craessaerts. Ilse (25 jaar) is parlementair medewerker en kreeg de vijftiende plaats op de Kamerlijst toegewezen.

Hilde Raman uit Dendermonde is onze streekkandidate op de achttiende plaats van de Senaatslijst. Hilde (44 jaar) is gemeenteraads- en OCMW-raadslid in haar stad en werkt als verpleegkundige.

Het Vlaams Belang zal de komende weken in het kanton Dendermonde een bijzonder zichtbare campagne voeren rond deze vier kandidaten. Zo zal het Vlaams Belang o.a. de markt- en andere acties (die zij als enige partij ook in niet-verkiezingsjaren voert) nog opvoeren om de kiezer duidelijk te maken dat er maar één alternatief voor de Belgische chaos is: het Vlaams Belang.

Steven Creyelman
Woordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...