Twee Buggenhoutse kandidaten nemen deel aan federale verkiezingen

Op 10 juni zijn er verkiezingen voor Kamer en Senaat. In het kanton Dendermonde heeft het Vlaams Belang met Barbara Pas uit Dendermonde (5e effectieve plaats) uitzicht op een volksvertegenwoordiger.

In Buggenhout staan twee Vlaams Belang’ers op respectievelijk Kamer- en Senaatslijst:

 [b]Tamara Lauvrijs[/b] bekleedt de [b]16e effectieve plaats [/b] op de Oost-Vlaamse [i]Kamerlijst[/i]. Tamara (36 jaar) is boekhoudster, sedert 2000 gemeenteraadslid en sinds begin dit jaar voorzitster van een driekoppige fractie in de Buggenhoutse gemeenteraad.

 [b]Tom Van Den Troost[/b] bekleedt de [b]5e opvolgersplaats [/b] op de [i]Senaatslijst[/i]. Tom (26 jaar) is OCMW-raadslid te Buggenhout en werkt beroepshalve als persverantwoordelijke van Vlaams Belang-voorzitter Frank Vanhecke.

Het Buggenhoutse Vlaams Belang zal de komende weken een zeer zichtbare campagne voeren rond zijn twee lokale kandidaten. De komende verkiezingen zijn voor onze gemeente, waar de lokale partij van burgemeester Van Herreweghe in oktober vorig jaar net als het Vlaams Belang een sterk resultaat neerzette, tevens een lokale test. Het spreekt voor zich dat het Vlaams Belang de kiezers zal vragen om zich eveneens uit te spreken over lokale thema’s en over het schandelijke politieke toneel dat de afgelopen maanden in Buggenhout werd opgevoerd.

Het Vlaams Belang hoopt op 10 juni de sterke score van 2003 in het kanton Dendermonde (18,27 procent) nóg te verbeteren.

Peter De Vos
Voorzitter

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...