Stef Buys

Stef Buys op lijst van Vlaams Belang Buggenhout

Nadat Vlaams Belang Buggenhout vorige week zijn top-5 en lijstduwer bekend maakte, kondigt de partij nu met veel enthousiasme de kandidatuur van Stef Buys aan. Stef Buys, meer dan dertig jaar tewerkgesteld bij Justitie, is een in Buggenhout bekende creatieveling en acteur bij meerdere amateurgezelschappen. Stef wordt met zijn dertiende plaats lijsttrekker van de twee kolom.

Stef Buys reageerde deze ochtend bij Het Laatste Nieuws. “Ik heb niet moeten twijfelen om toe te zeggen. Door mijn bezigheden in tal van verenigingen sta ik volop in het Buggenhouts leven en weet ik dus goed wat er leeft in de gemeente. Dat kan helpen om zaken te verbeteren.” Aldus een welbespraakte Buys. “Bovendien heb ik Steven Creyelman altijd erg weten te waarderen. Om zijn inzet voor de gemeente, zijn dossierkennis en zijn wil om voor de inwoners op te komen. Als zo iemand je vraagt om mee te doen, zeg je ‘ja’. Ik ben blij deel te mogen uitmaken van zijn team.

Bij Vlaams Belang Buggenhout zijn ze laaiend enthousiast over de kandidatuur van Buys. “Stef is een regelrechte aanwinst voor ons”, zegt lijsttrekker Steven Creyelman. “Zonder enige twijfel zijn er heel wat partijen die ons nu benijden. En terecht!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...