Ook Anny Crick vervoegt Vlaams Belang Buggenhout

Nadat Vlaams Belang Buggenhout vorige week al kon uitpakken met niemand minder dan Stef Buys, kondigt de partij nu ook de kandidatuur van Anny Crick aan. Anny is de voormalige uitbaatster van café Onder den Toren en is de zesde kandidaat op de lijst van Vlaams Belang in Buggenhout.

Nu ik mijn zaak recent heb overgelaten, heb ik tijd om mij op andere dingen te focussen. Buggenhout is altijd goed geweest voor mij en nu wil ik iets terug doen voor Buggenhout.” Aldus Anny. “Ik heb bovendien altijd gezegd dat als ik mij politiek zou engageren dat dat op de lijst van Steven Creyelman van Vlaams Belang zou zijn. Hij is dat niet vergeten en ik heb woord gehouden.

Met Anny halen we niet alleen een sympathieke zelfstandige in huis, maar ook iemand die geen blad voor de mond neemt”, reageert lijsttrekker Steven Creyelman. “Dat ze zich bij ons wil engageren sterkt ons in onze ambitie dat we in Buggenhout wel degelijk een rol van betekenis kunnen en moeten spelen.

Vlaams Belang maakt later deze week de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...