Nieuwe website voor vlaamsbelangbuggenhout.org

Nieuwe website voor Vlaams Belang

Vandaag lanceerde het Buggenhoutse Vlaams Belang een nieuwe website. U vindt er vanzelfsprekend allerlei nieuws over het Vlaams Belang in Buggenhout op terug. Ook onze persberichten en een klassieke Wie is wie ontbreken niet.

Sociale media en multimedia

Vlaams Belang Buggenhout besteedde bovendien de nodige aandacht aan de sociale media en multimediamateriaal. Zo is VBtv, het vroegere YouTube-kanaal Vlaams Belang in Beeld, prominent op de site aanwezig en kan live het Twitter-kanaal van Vlaams Belang worden gevolgd. Op die manier blijft u zonder moeite op de hoogte van het nationale nieuws van Vlaams Belang en ziet u onze nationale mandatarissen zoals Barbara Pas in actie in het parlement.

Om het u helemaal makkelijk te maken tonen we ook het meest recente nieuws op vlaamsbelang.org en werden handige links naar diezelfde nationale website voorzien. We kunnen u bovendien – en dat is een primeur – nu al verklappen dat ook vlaamsbelang.org nog dit jaar in een nieuwe jasje zal worden gestoken.

Bezoek regelmatig onze nieuwe website

Wie wil weten wat ons gemeenteraadslid Steven Creyelman uitspookt, kan terecht in de rubriek Initiatieven. U zal merken dat Vlaams Belang in Buggenhout niet stil zit en onze medewerkers het verdedigen van uw belangen ter harte nemen. Wie interessante tips of informatie heeft of graag advies bekomt inzake een bepaald dossier kan ons dat laten via de contactgegevens onderaan de website.

Steven Creyelman: “Ik kan u niets beloven, behalve dat ik mijn best zal doen.

Eerlijkheidshalve hanteert gemeenteraadslid Steven Creyelman echter altijd het volgende devies: “Ik kan u niets beloven, behalve dat ik mijn best zal doen.” Vlaams Belang maakt er  een erezaak van om uw belangen zo goed mogelijk te verdedigen op voorwaarde dat uw dossier juridisch in orde is. Wij doen immers niet aan vriendjespolitiek. En nee … u hoeft geen lid van de partij te zijn om op ons advies te kunnen rekenen.

Archief aanvullen

Voorlopig zijn nog niet alle artikels en gegevens van de oude website overgezet naar de nieuw. Maar dat komt snel in orde zodat ook ons archief van nieuws, actie en initiatieven voor u beschikbaar wordt. We wilden daar echter niet op wachten om u nu al de nieuwe functionaliteit van deze nieuwe digitale stek te kunnen aanbieden.

U keert tevreden terug

En dan rest ons enkel nog om u veel surfplezier te wensen. Wie dus op de hoogte wil blijven van de Buggenhoutse politiek, keert dus best regelmatig eens naar onze nieuwe website terug.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...