Kopstukken Vlaams Belang op Buggenhoutse markt

Op donderdag 10 juni 2010 zullen enkele kopstukken van het Vlaams Belang de Buggenhoutse markt bezoeken in het kader van de verkiezingscampagne. Daarmee willen ze hun steun betuigen aan Steven Creyelman, de enige Buggenhoutse kandidaat voor deze verkiezingen.

Senator Anke Van dermeersch (2de kandidaat op de Senaatslijst) is enthousiast over de actie: “Steven drukt me als Antwerpse dikwijls genoeg met de neus op het feit dat Buggenhout het geografische centrum van Vlaanderen is en dus kan ik in het hart van Vlaanderen niet ontbreken.

Voor Frank Creyelman (7de kandidaat op Senaatslijst) is het vanzelfsprekend dat hij ook de Buggenhoutse markt bezoekt. “Ik woon weliswaar al een hele tijd in het Mechelse, maar ben afkomstig uit Buggenhout”, zegt het Vlaams parlementslid, “en bovendien wil ik mijn broer Steven tijdens deze verkiezingscampagne graag een hart onder riem steken.

Mogelijk zakt ook Filip Dewinter donderdagvoormiddag af naar Buggenhoutse markt. “Ik kan mijn aanwezigheid niet met zekerheid bevestigen, aangezien de laatste dagen van de campagne bijzonder druk zijn, maar ik doe mijn uiterste best”, aldus de lijsttrekker voor de Senaat.

De kopstukken van het Vlaams Belang zullen omstreeks 10.00u de Buggenhoutse campagneploeg vervoegen.

Steven Creyelman
Perswoordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...