‘Koop bij ons in Buggenhout’

Vlaams Belang lanceert vanaf vandaag tot 29 juni een actie om onze lokale handelaars te promoten. Het enige wat u hoeft te doen, is deze affiche voor uw venster te hangen om zo te tonen dat u onze Buggenhoutse handelaars steunt. En u hoeft dat niet zomaar te doen. Er zijn maar liefst drie winkelcheques van 50 euro te winnen en zelfs eentje van 100 euro.

Buggenhout is een bruisende gemeente. En dat is onder meer te danken aan een enthousiaste bevolking en een bruisend verenigingsleven. Maar laat ons toch ook onze zelfstandigen en ondernemers niet vergeten. Zij investeren dagelijks in onze gemeente en zorgen er op die manier voor dat ons Buggenhout leefbaar is en dat in de toekomst ook blijft.

Denk verder: koop lokaal!

Hun functie is groter dan het louter toevoegen van economische waarde. Zelfstandigen en ondernemers zorgen immers niet alleen voor werk, maar ook voor die extra sociale dimensie. Vlaams Belang is daarom van mening dat ook onze Buggenhoutse zelfstandigen en ondernemers de nodige steun verdienen.

Handelskernversterkende en -ondersteunende maatregelen zijn een must als we met Buggenhout een hoopvolle toekomst tegemoet willen varen. Ons Buggenhout moet dan ook als winkelvriendelijke gemeente worden gepromoot en mensen moeten worden aangezet om lokaal te winkelen. De kwaliteit en de dienstverlening die u in Buggenhout krijgt, krijgt u immers nergens anders.

Daarom … denk verder en koop lokaal!

Hoe neemt u deel?

Om kans te kunnen maken op een van de winkelcheques zijn er drie eenvoudige voorwaarden:

1. Hang deze affiche voor uw venster.
2. Breng ons op de hoogte van uw deelname.

Dat kan door ons te contacteren via het telefoonnummer 0495 245 714 of door naar datzelfde nummer een bericht te sturen met uw naam en adres. U kan zelfs een email sturen naar steven.creyelman@vlaamsbelang.org

3. Laat de affiche hangen tot en met 29 juni 2018.

Indien u bij de winnaars hoort, brengen wij u vrijdag 29 juni 2018 op de hoogte.

 


Klik hier voor een digitale versie van de folder en affiche.


 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...