Jong N-VA Dender hanteert nu ook cordon sportif

Enkele maanden geleden ontvingen de Vlaams Belang Jongeren (VBJ) een uitnodiging om deel te nemen aan een voetbaltoernooi van jong N-VA. De regionale VBJ-werking ging graag op deze uitnodiging in, maar na herhaaldelijke ‰ÛÒvruchteloze- pogingen om een bevestiging te krijgen van hun deelname blijkt nu dat de Vlaams Belang Jongeren niet langer welkom zijn.

‰ÛÏVeel geblaat en weinig wol en dus blijkt Jong N-VA duidelijk in hetzelfde bedje ziek als de traditionele partijen‰Û, zegt Reinoud Van Stappen, regiovoorzitter van de Vlaams Belang Jongeren. ‰ÛÏHet is toch gewoon onwaarschijnlijk belachelijk dat N-VA nu ook al iets als een cordon sportif hanteert. Ongetwijfeld de kracht van de verandering ‰Û_, stelt hij cynisch.

De Vlaams Belang Jongeren betreuren de houding van jong N-VA, maar blijven niet bij de pakken zitten. Op de vraag of VBJ als reactie iets zal ondernemen op het bewuste voetbaltoernooi, antwoordt Van Stappen cryptisch dat hij ‰ÛÏniets uitsluit, maar wel in is voor een ludieke verrassing‰Û.

Update: Ondertussen bedacht Jong N-VA zich en ontving VBJ een nieuwe uitnodiging.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...