Houden van Vlaanderen, ook in het centrum van Vlaanderen

Vlaams Belang Buggenhout voert actie aan station

Zondag is het Valentijnsdag, een dag die door geliefden nadrukkelijk wordt gevierd. Op politiek vlak valt er in België echter weinig te vieren. Het gedwongen Belgische huwelijk tussen Vlaanderen en Wallonië is er dan ook eentje waar beide partners elkaar zelfs over de meest duidelijke onderwerpen in de haren vliegen. Of het nu gaat over flitspalen, (jeugd)criminaliteit, immigratie, Brussel-Halle-Vilvoorde of over het voeren van een economisch herstelbeleid: over geen enkel thema zijn Vlamingen en Franstaligen het nog eens.

België staat stil en heeft geen enkele meerwaarde, noch voor Vlaanderen noch voor Wallonië. In tijden van economische crisis is zoiets catastrofaal. Daarom is het Vlaams Belang van mening dat Vlaanderen en Wallonië – in plaats van slechte partners – beter goede buren kunnen zijn.

Om dit kracht bij te zetten hield Vlaams Belang Buggenhout deze ochtend om 07.00u aan het station een opvallende actie met als thema “Houden van…Vlaanderen”. Samen met een hartvormig pamflet – waarin de Vlaamse onafhankelijkheidsidee wordt gepromoot – kregen de voorbijgangers zakjes met enkele hartvormige snoepjes. Houden van Vlaanderen dus … ook in het centrum van Vlaanderen!

Steven Creyelman
Perswoordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...