Coalitiebesprekingen in Buggenhout muurvast

Vlaams Belang stuurt open brief naar burgemeester Van Herreweghe

Naar aanleiding van het ontluisterend schouwspel met betrekking tot de coalitiebesprekingen in Buggenhout stuurde het Vlaams Belang vandaag een open brief naar burgemeester Tom Van Herreweghe. Voor het Vlaams Belang is het immers duidelijk dat de coalitiebesprekingen muurvast zitten omwille van het gekissebis over de schepenambten door de respectievelijke traditionele partijen.

Het Vlaams Belang nodigt burgemeester Van Herreweghe dan ook uit voor een gesprek teneinde de programma’s van het Vlaams Belang en de NCD te onderzoeken op raakpunten voor een beleid in Buggenhout. Vlaams Belang en NCD beschikken samen over een meerderheid van 13 zetels en zijn het daarom aan de Buggenhoutse kiezers verschuldigd om minstens samen aan tafel te zitten met oog op een goed beleid voor onze bosgemeente.

Het Vlaams Belang legt er tevens de nadruk op dat de partij het tijdens dit gesprek niet zal of wil hebben over de verdeling van de schepenambten. Voor het Vlaams Belang draait het immers om goed beleid, niet om postjes.

De open brief vindt u als bijlage.

Steven Creyelman
Perswoordvoerder

Bestuurslid

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...