Barbara Pas

Barbara Pas stelt boek ‘De communautaire leegte’ voor

Op vrijdag 18 november 2016 stelt Vlaams Belang-kamerfractievoorzitter Barbara Pas haar boek ‘De communautaire leegte’ voor. Deze onuitgegeven Wetstraatkroniek bevat een integrale oplijsting van de verregaande inconsequenties en onwaarheden van de N-VA-excellenties sinds hun Belgische machtsdeelname.

Totale ontnuchtering

Het boek beschrijft dan ook hoe het Vlaams Belang de jongste twee jaar als enige de vinger op de institutionele wonde legde. “Het boek confronteert de N-VA’ers met het verschil tussen de woorden en de daden van hun partij en hun parlementsleden. Ik kan me inbeelden dat dit voor velen een totale ontnuchtering zal betekenen”, stelt Barbara Pas (Vlaams Belang). In haar boek biedt het Kamerlid bovendien een gedetailleerde strategie om Vlaanderen uit het Belgische moeras te helpen.

‘De communautaire leegte’ wordt parallel voorgesteld met ‘De angsthazen’, een nieuwe cartoonverzameling van haar broer en cartoonist Frederik Pas. In zijn politieke spotprenten zet hij de Vlaams-nationale woorden van de N-VA schertsend af tegen de daden.

BOEKVOORSTELLING
vrijdag 18 november 2016 om 20.00u

‘DE COMMUNAUTAIRE LEEGTE’ EN ‘DE ANGSTHAZEN’
door Barbara Pas en Fré

REYNOUTZAAL
STADHUIS DENDERMONDE

‘De communautaire leegte’ is verkrijgbaar bij Uitgeverij Egmont.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...